Menu

Lanškroun si zahraje v seriálu Stopy života

Na náměstí, v rodinném domě a ve firmě se natočilo celkem 5 obrazů. V 16 dílném seriálu si zahrají Josef Abrhám nebo Libuše Šabránková, v tom lanškrounském, pojmenovaném Na plný úvazek (4. díl), se objeví David Suchařípa nebo Oldřich Vízner.

Lanškroun patří mezi 10 měst, které projekt podpořilo. Jedno z jeho míst ale režiséru Magnuskovi učarovalo. „Už to vypadalo, že se bude natáčet i další dni, neboť jsem se zamiloval do interiérů nové Somy. Připadal jsem si tam jako v jiném světě. Málem jsem udělal krok za půl milionu a přesunul celé natáčení tam, ale bohužel to není možné, i když seriál bude jednou z největších investic televize, pro kterou seriál točíme.“

Své ochotnické zkušenosti přišla na filmový plac zúročit Monika Dušková, i když jak sama říká: „Je to pouhá věta, kterou se v seriálu uplatním.“ V seriálu se objeví po boku Oldřicha Víznera jako jeho manželka a teta hlavní hrdinky. Nedělní deštivé počasí trochu komplikovalo plánovanou slunečnou atmosféru scény grilování, ale i tak filmaři zvládli vše natočit během dopoledních hodin. Další scény je totiž čekaly na Suchém vrchu.

V hlavním vysílacím čase uvidí televizní diváci seriál již tento podzim. A jak dodal Tomáš Magnusek, i když jsou epizody seriálu věnované bolestivým osudům, Lanškroun je rozhodně místem, kde věci končí pozitivně. 

Zdroj: http://www.lanskroun.eu/cz/mesto/aktualne/z-lanskrounska/lanskroun-si-zahraje-v-serialu-stopy-zivota/

Contact

 
FOLLOW US
facebook new-instagram-logo-png-transparent
 
Lucie Ondráčková
l.ondrackova@vychodnicechy.info
phone: +420 725 702  651

East Bohemia Film Office
náměstí Republiky 12
530 02 Pardubice
Czech Republic
 
logo-czech-republic

{{ tidy_alt(config('app.name')) }}